Plissé 3600 HC

Denna modell går under namnet Honeycell, vilket betyder att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka. Du har ett stort urval av vävar i olika mönster, kulörer och kvaliteter att välja mellan. Den löper längs vajrar i kanterna och på mitten, och lämpar sig väl för exempelvis ett lutande fönster eller ett takfönster. Gardinen kan dras upp och ned med hjälp av handtag på underlisten.

Maxbredd (cm)120
Maxhöjd (cm)400
ManövreringHandtag på list. Sidostyrning med fjäderspänd lina samt genomgående wire. Om gardinen sitter högt upp kan den regleras med en lång stav som enkelt fästs i underlisten. Staven finns som ett tillval.
Profil och platsbeslagVit eller naturanodiserad
Snäppfäste för montage i tak eller vägg.

Produkter i samma kategori

Plissé 1700

Med en plisségardin får du ett behagligt ljus och en ombonad känsla i rummet. Denna gardin kan motoriseras för ökad funktionalitet i form av enklare reglering av insyns- och solskydd. Till alla plisségardiner har du ett mycket stort urval av vävar i olika kulörer och mönster att välja mellan.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1600

Med en plisségardin får du ett behagligt ljus i rummet. Till alla plisségardiner har du ett mycket stort urval av vävar i olika kulörer och mönster att välja mellan. Denna hissas upp och ned ett handtag på underlisten.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1612

Plisségardin som kan hissas upp och ned både upptill och nedtill och som lämpar sig särskilt bra om du vill kunna minska insynen eller anpassa solavskärmningen efter årstiden och hur solen skiner. Du har ett stort urval av vävar i olika mönster och kvaliteter att välja mellan.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1700 HC

Denna gardin kan motoriseras för ökad funktionalitet i form av enklare reglering av insyns- och solskydd. Modellen går under namnet Honeycell, vilket innebär att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1600 HC

Denna plisségardin hissas upp och ned med ett handtag på underlisten. Modellen går under namnet Honeycell, vilket innebär att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1612 HC

Denna plisségardin kan hissas upp och ned både upptill och nedtill och lämpar sig särskilt bra om du vill kunna minska insynen eller anpassa solavskärmningen efter årstiden och hur solen skiner. Modellen går under namnet Honeycell vilket betyder att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 3600

Denna plisségardin löper längs vajrar i kanterna och på mitten, och lämpar sig väl för exempelvis ett lutande fönster eller ett takfönster. Du har ett stort urval av vävar i olika mönster och kvaliteter att välja mellan.

Visa produkt
  • Svensktillverkad