Mörkläggningsgardin M100T

Mörkläggningsgardin särskilt anpassad för takfönster eller takkupoler. Gardinen mörklägger rummet effektivt och levereras komplett med sidokanaler och profilunderlist. Den har också inbyggda borstlister som ger maximal ljustäthet runtom hela gardinen, på kassettens rygg, i bottenlist samt i sidoslussar. Endast motoriserat reglage.

Maxbredd (cm)180
Maxhöjd (cm)180
ProfilfärgVitlackerad aluminiumprofil.
ManövreringMotordriven med strömbrytare eller fjärrstyrning.
SolskyddstypMörkläggande väv för rullgardiner.

Produkter i samma kategori

Rullgardin

Denna rullgardin regleras upp respektive ned med kulkedja eller fjäderdrag och du har hundratals vävar i olika kulörer och texturer att välja mellan. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Rullgardin L

Detta är en kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier – upp till hela 3 meter. Du reglerar den med kulkedja och du kan välja mellan ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Effektgardin

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Mörkläggningsgardin M100

Effektiv mörkläggningsgardin som håller ljuset ute i hela rummet. Gardinen levereras komplett med sidokanaler och profilunderlist som gör att väven alltid hålls på plats.

Visa produkt
  • Svensktillverkad