Mörkläggningsgardin M100

Effektiv mörkläggningsgardin som håller ljuset ute i hela rummet. Gardinen levereras komplett med sidokanaler och profilunderlist. Den har också inbyggda borstlister som ger maximal ljustäthet på kassettens rygg, i bottenlist samt i sidoslussar. Reglage med band eller motordrift.

Maxbredd (cm)300
Maxhöjd (cm)200
ProfilfärgVitlackerad aluminiumprofil.
ManövreringDragband med lås eller motor med strömbrytare eller fjärrstyrning.
SolskyddstypKraftigare mörkläggningsväv för rullgardiner.

Produkter i samma kategori

Rullgardin

Denna rullgardin regleras upp respektive ned med kulkedja eller fjäderdrag och du har hundratals vävar i olika kulörer och texturer att välja mellan. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Rullgardin L

Detta är en kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier – upp till hela 3 meter. Du reglerar den med kulkedja och du kan välja mellan ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Effektgardin

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Mörkläggningsgardin M100T

Stilren mörkläggningsgardin för takfönster eller takkupoler. Tack vare de inbyggda borstlisterna blir ljustätheten maximal runtom hela gardinen och rummet mörkläggs mycket effektivt.

Visa produkt
  • Svensktillverkad