Rullgardiner

Med våra många varianter av rullgardiner kan du kombinera solskydd och insynsskydd till större fönsterpartier, och samtidigt bibehålla rymden och den öppna känslan. Du har flera vävkvaliteter att välja mellan och några exempel är screenväv, ultratransparenta, transparenta och mörkläggande. Prova gärna att kombinera olika vävar och texturer för att ge rummet sin egen karaktär.

Våra produkter

Rullgardin

Denna rullgardin regleras upp respektive ned med kulkedja eller fjäderdrag och du har hundratals vävar i olika kulörer och texturer att välja mellan. Du kan också välja om du vill ha rullgardinen över- eller underrullad.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Rullgardin L

Detta är en kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier – upp till hela 3 meter. Du reglerar den med kulkedja och du kan välja mellan ett stort urval av vävar i olika kulörer och texturer.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Effektgardin

Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp/insynsskydd du önskar.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Mörkläggningsgardin M100

Effektiv mörkläggningsgardin som håller ljuset ute i hela rummet. Gardinen levereras komplett med sidokanaler och profilunderlist som gör att väven alltid hålls på plats.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Mörkläggningsgardin M100T

Stilren mörkläggningsgardin för takfönster eller takkupoler. Tack vare de inbyggda borstlisterna blir ljustätheten maximal runtom hela gardinen och rummet mörkläggs mycket effektivt.

Visa produkt
  • Svensktillverkad