Plisségardiner

Plisségardiner är ett stilfullt sätt att kombinera funktion och form, och tack vare de många valmöjligheterna vad gäller vävarna och dess textur kan du ge fönstret den stil som du gillar, samtidigt som funktionen och ljusmiljön blir den allra bästa.

Våra plisségardiner kan manövreras på flera olika vis, bland annat uppifrån och ned, nedifrån och upp eller med helt flexibel fästpunkt. Du kan också välja att montera dem mellan glasen i dina fönster. Till flera av modellerna kan du även välja mellan lina, handtag på list eller motorisering för att hissa dem upp eller ned.

Våra produkter

Plissé 1700

Med en plisségardin får du ett behagligt ljus och en ombonad känsla i rummet. Denna gardin kan motoriseras för ökad funktionalitet i form av enklare reglering av insyns- och solskydd. Till alla plisségardiner har du ett mycket stort urval av vävar i olika kulörer och mönster att välja mellan.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1600

Med en plisségardin får du ett behagligt ljus i rummet. Till alla plisségardiner har du ett mycket stort urval av vävar i olika kulörer och mönster att välja mellan. Denna hissas upp och ned ett handtag på underlisten.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1612

Plisségardin som kan hissas upp och ned både upptill och nedtill och som lämpar sig särskilt bra om du vill kunna minska insynen eller anpassa solavskärmningen efter årstiden och hur solen skiner. Du har ett stort urval av vävar i olika mönster och kvaliteter att välja mellan.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1700 HC

Denna gardin kan motoriseras för ökad funktionalitet i form av enklare reglering av insyns- och solskydd. Modellen går under namnet Honeycell, vilket innebär att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1600 HC

Denna plisségardin hissas upp och ned med ett handtag på underlisten. Modellen går under namnet Honeycell, vilket innebär att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 1612 HC

Denna plisségardin kan hissas upp och ned både upptill och nedtill och lämpar sig särskilt bra om du vill kunna minska insynen eller anpassa solavskärmningen efter årstiden och hur solen skiner. Modellen går under namnet Honeycell vilket betyder att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 3600

Denna plisségardin löper längs vajrar i kanterna och på mitten, och lämpar sig väl för exempelvis ett lutande fönster eller ett takfönster. Du har ett stort urval av vävar i olika mönster och kvaliteter att välja mellan.

Visa produkt
  • Svensktillverkad

Plissé 3600 HC

Denna plisségardin löper längs vajrar i kanterna och på mitten, och lämpar sig väl för exempelvis ett lutande fönster eller ett takfönster. Modellen går under namnet Honeycell, vilket betyder att väven är dubbel och att varje plisséring har en åttakantig design, likt formen av en cell i en bivaxkaka.

Visa produkt
  • Svensktillverkad